Friday, October 24, 2008

reactie op nrc vraag

Zijn werkgevers blind voor allochtoon Talen(T)?

kijk , best forum, geachte redactie,

het is niet slechts zo dat men het allochtone volk als oogmerk heeft voor wat gekend wordt onder het label "pesten aan het werk" ...

het is ook zo dat landgenoten met een ietwat bovennormaal denkvermogen aangemerkt wordt door vigerend management - geïnstrueerd door enig directoraat & bestuursfähige lieden (duBaai'barenden?) - als "autochtoon".

Wat betekent dit?

De originele autochtoon heeft zichzelf reeds virtueel in een luilekkerlandje georganiseerd en alsus geregeld vanwege de renteniersstatus die is afgeregeld in enig cont(a)(r)actje ...

En daar is niets mis mee - voor de persoon zelve en zijn toegewijde economische nest - in een sociale voorziening vanwege sociale en micro-economische maatregelen in vakbondiaal verband.

Waar wel iets aan te doen is, zo dunkt mij - in procedureel opzicht bestuurder van de nederlandse medezeggenschap - is het begrip vakmondiaal.

Dus vakbondiaal versus vakmondiaal ...

Wat popt er op in dat veld van elektriciteit = dienstverlening / betoon ?

Zijn werkgevers blind voor allochtoon Talen(T)?

Ik zou zeggen bekijk de clip over hoe mijn plaatsgenoot Pieter, n brave borst, het eiland Indonesie op Dubai opspuit ten behoeve van Dr'aaiBare Flats ter bewoning van WelGestelde Aandeelhouders van de WereldEconomie. Immers Pieter leidt allochtonen daar om grond/zand/bagger te verplaatsen in een ophoping in een water - zodat daar palen in worden gestanst ter ondersteuning van die draaibare flats met internetverbindingen (voor t geval er vliegtuigen doorheen vliegen?)

Kortom ~ het kan wel eens gaan om Taal en Taalaanwending tot Daden ... In der DaaD licht een geheim op ...

Groet, S'ace

No comments: